References

Tank Cleaning|IBC cleaning|Rail car cleaning|Latex cleaning

(Click a reference to see more info)

Reference Selected

References

ATC Professional Services

Tijdens zijn studie bedacht Bertalan Baskay (eigenaar ATC Professional Services Boedapest) zich al dat hij ‘iets met cleaning’ wilde doen gericht op een ‘schonere wereld’. Hoe en wat precies, dat moest zich nog vormen. Door contacten met Van den Bosch vielen alle puzzelstukjes op hun plaats. Het moest een tankreiniging worden.

More ...

Bayarea Terminal LLP

Bayarea wordt gerund door Captain Navjit Singh Grewal en zijn zoon Inderneil Grewal. Met het installeren van een Gröninger reinigingssysteem, is Bayarea de grootste tankcontainer dienstverlener in India geworden.

More ...

BTR - Bernburg

In de zomer van 2017 opende BTR GmbH een gloednieuwe tankreinigingsfaciliteit op een strategische locatie nabij de Duitse snelweg A14. BTR exploiteerde al een site in Ludwigsfelde en heeft nu een nieuw “vlaggenschip” in Bernburg. Vader en zoon Toben zijn de trotse eigenaren en beheerders van de site.

More ...

Cogent

Featuring one 200-bar and three 100-bar steam cleaning bays, superfast four-minute tank drying and an air purification system for odorous and noxious products.

More ...

Colac

Colac is een fabrikant van ijspoeders, suikervrije dessertsauzen en biologische fruitpreparaten. Het bedrijf opende onlangs een nieuwe fabriek om zowel de productkwaliteit als het serviceniveau voor klanten te verhogen.

More ...

Cotalo

Bij CoTaLo GmbH in de Duitse stad Neuss Hafen is een Gröninger reinigingsinstallaties geïnstalleerd.

More ...

De Vleesschauwer

De nieuwe tankreinigingsinstallatie heeft zes wasbanen, vier voor bulkproducten en lichte chemicaliën en twee voor levensmiddelen.

More ...

Deutsche Milch Kontor (DMK)

De DMK GROUP is een coöperatie met 8.300 actieve melkproducenten aandeelhouders en ongeveer 7.500 medewerkers. Het bedrijf is een van de grootste coöperatieve zuivelbedrijven in Europa. Met 26 productielocaties in tien federale Duitse staten is DMK GROUP de grootste Duitse zuivelonderneming. Ook de Nederlandse coöperatie DOC is recent via een fusie onder de DMK vleugels gekomen. Volgens het meest recente verslagjaar heeft de coöperatie – met hoofdkantoor in Zeven, Nedersaksen – meer dan 6,7 miljard kilogram melk verwerkt tot internationaal erkende kwaliteitsproducten voor de detailhandel, voedselverwerkende industrie en foodservice organisaties. Het assortiment bestaat uit o.a. melkproducten, kaas en op melk gebaseerde ingrediënten voor de voedselindustrie, babyvoeding, ijs en gezondheidsproducten.

More ...

Global Depot Solutions (GDS)

Het Global Depot Solutions (GDS, Jubail - Saudie-Arabië) is operationeel. Het nieuwe full-service depot beschikt over een zestal cleaning posities.

More ...

Global Talke Zaragoza

Global-TALKE besloot in 2016 de activiteiten uit te breiden met een nieuwe tankreinigingsinstallatie in Zaragoza. Het doel was om een alles-in-één dienstverlener te zijn voor de voedsel- en chemische transportsector. Het reinigingsstation is ontworpen voor het reinigen van tankwagens, ISO-tankcontainers en silowagens. Dit alles gebeurde in samenwerking met Gröninger Cleaning Systems.

More ...

Gold Bond

De Gold Bond Group is gespecialiseerd in opslag en overslag en logistieke diensten en exploiteert een container- en vrachtterminal in Israël. Het bedrijf richt zich vooral op de afhandeling van gevaarlijke goederenstromen. Om klanten een nog beter serviceniveau te bieden, besloot Gold Bond een tankreinigingsinstallatie in Ashdod op te zetten.

More ...

Goodrich

Goodrich heeft een gloednieuw depot geopend in Dubai om de tankcontainer industrie te bedienen.

More ...

GP Günter Papenburg

Opgericht in 1963 als eenmanszaak, bestaat het familiebedrijf vandaag uit een competentienetwerk van 50 dochterondernemingen en bedrijfseenheden van GP Günter Papenburg AG met circa 3500 werknemers in dienst. Actief op het gebied van constructie. In 2007 nam Papenburg, Keunecke Silospedition over, die al tientallen jaren actief was op de markt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Ilsede in de buurt van Hannover, en de locatie is ideaal gelegen voor klanten in heel Duitsland en daarbuiten.

More ...

HeLa

Lanfer logistik biedt, naast chemie- en voedingsmiddelen transport, tal van andere diensten aan zoals tankreiniging. Op de hoofdlocatie in Meppen, maar ook in Frankenthal, Salzbergen en Hamm, wordt tankreiniging aangeboden onder de naam “HeLa Tankreinigung”.

More ...

Houweling International B.V.

Door meerdere waskoppen en droogbuizen tegelijkertijd in te zetten op de diverse secties wordt een grote doorvoercapaciteit bereikt. Er zijn ook belangrijke energiebesparende maatregelen ingebouwd.

More ...

Irado

Irado in Schiedam (ZH) heeft sinds 2007 een door Gröninger ingerichte wasplaats voor vuilnisauto’s, straatveegmachines en andere equipment.

More ...

Klaeser

Klaeser is een gerenommeerd transportbedrijf en zet honderden tankwagens en containers in vanuit verschillende locaties in Duitsland. Ook tankreiniging services worden aangeboden in Herten, Hamburg en Ludwigshafen. Na een degelijke voorbereiding besloot het bedrijf dat het tijd werd voor een renovatie en upgrade voor hun tankreiniging in Hamburg.

More ...

MTR

In december 2016 is de levensmiddelenreiniging bij MTR in Mannheim in gebruik genomen. De moderne en efficiënte reinigingsinstallatie stelt MTR in staat levensmiddelen tankwagens te reinigen volgens de strengste kwaliteitseisen.

More ...

Nestlé Suisse SA

Het eerste wat opkomt bij het woord Zwitserland is behalve bergen… chocolade. Maison Caillier is Zwitserlands oudste chocolademerk en is nog steeds volop actief. In 1818 opende François-Louis Cailler een supermarkt in Vevey, waar ook chocolade werd verkocht. In 1820 werd een fabriek gebouwd om chocolade te produceren op grotere schaal. Sindsdien heeft Caillier zich ontwikkeld tot een bloeiend merk. In 1929 fuseerde Caillier in wat is nu één van ‘s werelds grootste voedingsmiddelenbedrijven is, Nestlé.

More ...

Petikemas

In 2017 werd een contract getekend voor de bouw van het eerste multifunctionele ISO-tankcontainerdepot in Port Klang voor Premier Path Tank Solutions, een divisie van de logistieke groep Syarikat Logistik Petikemas Sdn Bhd.

More ...

Quala Laporte

Met nieuwe technologie is Quala in staat om de reinigingen in de helft van de tijd uit te voeren.

More ...

RSA / Talke

De tankreiniging is onderdeel van RSA-Talke's state-of-the-art chemie logistiek park. De nieuwe locatie combineert alle diensten die nodig zijn voor de behandeling, opslag, reiniging, reparatie en het testen van ISO tankcontainers. Naast de behandeling van lege tanks is er een groot depot -voorzien van moderne brandbestrijdingsmiddelen- gerealiseerd voor een veilige opslag van geladen tanks.

More ...

Saalemühle - Alsleben

Saalemühle breidt uit met tankreiniging. Al sinds de middeleeuwen bevindt zich in Alsleben, aan de rivier de Saale, een molen voor het verwerken van graan. Van een eenvoudige molen is de ‘Saalemühle’ uitgegroeid tot een moderne producent met een capaciteit van circa 1.300 ton tarwe per dag.

More ...

Schwartauer Werke GmbH

Schwartauer Werke GmbH is een bekende Duitse producent van fruitproducten, zoals jam en gezonde repen. Sinds 1899 heeft het bedrijf verschillende fabrieken onder de naam van de geboortestad Bad Schwartau. Het bedrijf is een dochteronderneming van het Zwitserse Hero.

More ...

Stolt - Nielsen - Vado Tank Cleaning

Vado Tank Cleaning heeft onlangs een nieuwe vestiging in het noorden van Italië geopend, direct naast de APM Terminal in Vado Ligure (Savona). Deze locatie is in staat om ISO tankcontainers en swap bodies tanks te reinigen, te verwarmen, op te slaan, te onderhouden en te testen.

More ...

Tank Cleaning Europoort

Midden in de haven van Rotterdam is 13 hectare toewijding aan (tank)containers te vinden. In pakweg een decennium heeft ITT (In ‘t Veen Total Maintenance Tank & Silo) zich ontwikkeld tot Europa’s grootste tankcontainerdepot, met TCE (Tank Cleaning Europoort) als het kloppende hart.

More ...

Tristar

Tristar is een volledig geïntegreerde, logistiek dienstverlener en is actief in 15 landen in het Midden-Oosten en Afrika. Onlangs heeft Tristar een door Gröninger gebouwd cleaning station in Dubai in gebruik genomen. Deze multifunctionele faciliteit onderstreept de strategie van Tristar om een end-to-end logistieke dienstverlener te zijn.

More ...

Truck Wash Ieper

Helaas is het Belgische Ieper vooral bekend als het middelpunt van een strijd in de Eerste Wereldoorlog. Maar 100 jaar later is deze stad in West-Vlaanderen echter ook de thuisbasis van veel Belgische MKB bedrijven. Die vormen de ruggengraat van de economie. Ieperse Truckwash is daar een voorbeeld van. Vanaf de oprichting in 2004 heeft de onderneming zich gericht op het wassen van vrachtwagens, dat wil zeggen buitenkantreiniging.

More ...

Uventrans

Ontworpen om te voldoen aan de nieuwste eisen in de markt, is het eerste professionele tankreinigings­station in Sofia en omstreken nu officieel open en volledig functioneel.

More ...

Van Moer

Van Moer Logistics is met recht een fenomeen in België en intussen ook ver daarbuiten. Binnen één generatie is deze door Jo van Moer opgerichte onderneming van één enkele vrachtwagen uitgegroeid tot een groot en toonaangevend bedrijf.

More ...

Van Vliet

De Van Vliet Groep is een toonaangevende afvalbeheerder in Nederland en onderdeel van de multinational Shanks groep. In maart 2017 heeft Gröninger een gloednieuw reinigingssysteem voor een breed scala aan kleine containers geleverd.

More ...

Walter Rau Lebensmittelwerke

Naar aanleiding van een verzoek van de voedselverwerkende bedrijf Walter Rau heeft Gröninger een speciale food grade DryPack ontworpen.

More ...

Wemmers

More ...

VWR

Koud water verwarmen voor reiniging kan worden gedaan met behulp van energiebronnen zoals stoom, gas, diesel en elektriciteit.

More ...

GP Groot Truckwash

GP Groot kocht onlangs een op maat gemaakt truckwash systeem van Gröninger.

More ...

OTR Oiltrade

Gröninger heeft in samenspraak met Oiltrade een installatie uitgewerkt waarmee drie IBC's tegelijktijdig gereinigd en gedroogd worden.

More ...

Quala Columbus

Met nieuwe technologie is Quala in staat om de reinigingen in de helft van de tijd uit te voeren.

More ...

Van Hees GmbH

Gröninger heeft een systeem ontwikkeld waarbij een RVS-foodcontainer automatisch gesteriliseerd wordt, zonder dat de operator verder nog handelingen hoeft te verrichten.

More ...

Imperial (voorheen Lehnkering)

Een heel nieuw depot met 3 wasbanen. "Met de 200 bar zijn we echt uniek in de ruime omtrek van Terneuzen" aldus de depotmanager.

More ...

Quala Rahway

Met nieuwe technologie is Quala in staat om de reinigingen in de helft van de tijd uit te voeren.

More ...