Tristar tankcleaning geopend in Jebel Ali FTZ - Dubai (UAE)

Tristar zet de standaard.

Tristar is een volledig geïntegreerde, logistiek dienstverlener en is actief in 15 landen in het Midden-Oosten en Afrika. Onlangs heeft Tristar een door Gröninger gebouwd cleaning station in Dubai in gebruik genomen. Deze multifunctionele faciliteit onderstreept de strategie van Tristar om een end-to-end logistieke dienstverlener te zijn.

De tankreiniging van Tristar heeft twee wasbanen en is in staat zowel tankwagens als ISO tankcontainers te behandelen. Het systeem heeft uitgebreide mogelijkheden tanks op te stomen en is daartoe voorzien van een grote stoomketel. Daarnaast heeft Tristar de laatste versie van de Gröninger Latex Circulatiereiniger geïnstalleerd.

Met de combinatie van al deze technische voorzieningen heeft Tristar in Jebel Ali zich ideaal gepositioneerd een zo breed mogelijk scala diensten aan te bieden. Het systeem is modulair opgebouwd en is volledig gecontaineriseerd. Het depot is overkapt en heeft een professionele uitstraling en biedt tevens een veilige werkomgeving. Het reinigingssysteem is gekoppeld aan Gröningers diagnostisch service en support systeem, dat zorgt voor maximale up-time en prestaties.

Delen: