Tweede dedicated food reiniging - Zaandam (NLD)

Tweede dedicated food reiniging Wemmers

Naast de hoofdvestiging in Bleskensgraaf, heeft Wemmers een tweede cleaning gebouwd in Zaandam.

In het nieuwe reinigingsstation kunnen twee tanks gelijktijdig gereinigd worden. Het station is uitsluitend geschikt voor het reinigen van food tanks en is HACCP-gecertificeerd. Inmiddels heeft de EFTCO food en SQAS-audit plaatsgevonden, waardoor er na reiniging een European Cleaning Document (ECD) uitgegeven kan worden.

Middels een slimme communicatie tussen ONEtoClean software en de PLC van de reinigingsinstallatie, wordt de verbruiksdata aan het opdrachtnummer gekoppeld. Op deze manier is goed traceerbaar op welke manier een tank gereinigd is. ONEtoClean verzorgt daarnaast een uniek inboek systeem waardoor elke reiniging op een afgesproken tijdstip wordt uitgevoerd, wachttijden worden zo voorkomen.

Naast het reinigen kunnen tanks ook verwarmd worden middels stoom. Hiervoor is een aparte baan ingericht. De nieuwe reiniging beschikt over de mogelijkheid om te desinfecteren, koosjer te reinigen en te drogen. Op deze manier kan aan de hoogste eisen op levensmiddelengebied voldaan worden.  Het is voor Gröninger de derde installatie die in opdracht van Wemmers gebouwd is. Hiermee is een vervolg gekomen op een relatie die al verder dan 20 jaar teruggaat.

Delen: