Renovatie tank cleaning Klaeser - Hamburg (DEU)

Tankreiniging Klaeser duitsland hamburg

Tanks worden nu gereinigd volgens de nieuwste industriestandaarden.

Klaeser is een gerenommeerd transportbedrijf en zet honderden tankwagens en containers in vanuit verschillende locaties in Duitsland. Ook tankreiniging services worden aangeboden in Herten, Hamburg en Ludwigshafen. Na een degelijke voorbereiding besloot het bedrijf dat het tijd werd voor een renovatie en upgrade voor hun tankreiniging in Hamburg.

Na marktonderzoek besloot Klaeser om Gröninger dit te laten uitvoeren. Het plan daarbij was om de down-time van de faciliteit tot een minimum te houden. Deze uitdaging maakte een goede voorbereiding noodzakelijk, waarbij de belangrijkste knelpunten de bestaande bouwstructuur en de volledige vernieuwing van de bedieningspanelen en bekabeling waren.

Met dit in gedachten werd besloten om zoveel mogelijk installatie-onderdelen op een skid te prefabriceren. Deze skid-eenheden zouden snel kunnen worden geplaatst en in gebruik worden genomen. Aangezien Klaeser veel latextanks reinigt, was de installatie van een stand-alone latex reinigingsinstallatie een no-brainer. De pre-planning heeft ervoor gezorgd dat alle leidingen en elektrische bekabeling in recordtijd zijn afgerond.

Dit project liet zien wanneer twee bedrijven streven naar een gemeenschappelijk doel, moeilijke uitdagingen met stevig aanpakken en een grondige voorbereiding kunnen worden overwonnen. Flexibiliteit en goede samenwerking waren de sleutel die leidde tot een nieuw tankreinigingssysteem, waardoor Klaeser nu tanks reinigt volgens de nieuwste industriestandaarden.

Voor meer informatie, bezoek www.klaeser.de/en/services/tank-cleaning/

Delen: