Op maat gemaakte trailer voor een speciale plek in Nederland

Trailer Maasvlakte

Voor een klant op de Maasvlakte (Rotterdam) hebben wij een warmwaterhogedruk trailer – compleet naar eigen gewenste specificatie – gebouwd.

 

Deze trailer is voorzien van een 1000L watertank en een RVS 70L Dieseltank. Zo kan bij calamiteiten de trailer direct voor langere tijd worden ingezet. De trailer heeft een drukbereik van 200 bar met 21 liter per minuut. Daarnaast is er een grote brander ingebouwd die bij vollast warmwater van 95 °C kan halen. Met het oog op maximale robuustheid zijn de motor en brander gebouwd in een RVS-frame. Het systeem heeft 2 aluminium haspels met 50 meter hogedrukslang en een 25 meter lagedrukslang, die direct de watertank met ingebouwde vlotter voedt.

Alle toebehoren zijn inclusief. Zoals een ergonomisch pistool uitgevoerd met een snelkoppelingssysteem, waarmee je gemakkelijk de lansen kan veranderen van vlakstraal naar een roterende lans of van een korte lans naar lange lans.

Ook complexe hogedruktrailers worden bij ons op locatie in de Rotterdam Spaanse Polder gemaakt en indien gewenst ingericht zoals u dat graag zou willen.   

Delen: