Nieuwe tankreinigingsinstallatie in India – Surat (IND)

Tankreinigingsinstallatie in India

Bayarea wordt gerund door Captain Navjit Singh Grewal en zijn zoon Inderneil Grewal. Met het installeren van een Gröninger reinigingssysteem, is Bayarea de grootste tankcontainer dienstverlener in India geworden.

De reinigingsinstallatie bevindt zich in de stad Surat in de provincie Gujarat. Tankcontainers kunnen op vier posities worden schoongemaakt. Een vijfde drive-through baan is speciaal bedoeld voor het reinigen van tankwagens. Twee tanks kunnen tegelijkertijd worden gereinigd. Meerdere waskoppen per baan zorgen voor een snelle doorlooptijd voor containers en tankwagens. Na het reinigen zorgt een Gröninger droogsysteem ervoor dat er geen vocht achterblijft, zodat de container direct kan worden geladen en getransporteerd.

De reinigingsapparatuur is geprefabriceerd in een 20FT container. Hierdoor konden we de lokale installatietijd verkorten. Daarnaast heeft een Gröninger Engineer een training gegeven aan het personeel op locatie, hoe zij het systeem kunnen bedienen en onderhouden.

De standaard reinigingsprocedures voor verschillende reststoffen worden opgeslagen in de PLC. Door het programma te selecteren, wordt de tank automatisch schoongemaakt.

Delen: