Let’s start cleaning (y)our world!

Yes, I would like to know how I can reduce my tank cleaning cycle time and my footprint.

Tankcleaning waterzuivering

Gröninger staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, innovatie en maatwerkoplossingen. Met meer dan 75 jaar aan ervaring en expertise biedt Gröninger niet alleen hoogwaardige tank cleaning systems, maar ook geavanceerde waterzuiveringstechnieken die voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en milieu.

Waarom is een waterzuiveringstechniek nodig voor tankreiniging?

Hoe werkt de waterbehandelingstechniek?

Een effectieve waterzuiveringstechniek is essentieel om de veiligheid van de afwatering na het reinigingsproces te waarborgen. Gröninger begrijpt dit en biedt een unieke waardepropositie die verder gaat dan conventionele reinigingsmethoden. 

Onze waterzuiveringstechnieken stemmen we af op basis van de mate van verontreiniging die ontstaat na het reinigen van tanks. Afhankelijk van hoe zeer het water gezuiverd moet worden, kiezen we voor een techniek. Hierdoor wordt er nooit verontreinigd water geloosd.

Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën zoals PLC-besturing en remote monitoring, garandeert Gröninger niet alleen een effectief reinigingsproces, maar ook een veilige en milieuvriendelijke werkomgeving.

Gröninger's waterbehandelingstechnieken zijn gebaseerd op een geavanceerd systeem van verschillende processen, waaronder olie-/vetafscheiding, buffertanks, DAF-units en biologische zuivering. Welke techniek we toepassen, hangt af van de vervuiling en de mate waarin het water schoon moet worden. Dat zorgt ervoor dat we altijd kunnen voldoen aan de strenge milieunormen.

Daarbij minimaliseren we de ecologische voetafdruk door water te hergebruiken en te investeren in duurzame oplossingen voor industriële waterbehandeling, waardoor we voorop blijven lopen in de markt. Bekijk een van onze leaflets voor meer informatie over onze innovatieve oplossingen.

Maatwerkoplossingen: aangepast aan uw behoeften

Bij Gröninger geloven we in maatwerk. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om het reinigen van verschillende soorten tanks zoals tankwagens, tankcontainers of bulkwagens, of dat onze installaties nodig zijn voor het behandelen van verschillende chemische stoffen, het optimaliseren van waterverbruik, of het naleven van nieuwe omgevingsvoorschriften; wij staan klaar om de optimale cleaning installatie samen te stellen die voldoet aan lokale lozingseisen en operationele doelen voor waterbehandeling.

Neem contact op voor meer informatie

Onze missie is om hoogwaardige en duurzame oplossingen te bieden die bijdragen aan een schonere en veiligere omgeving. Met een sterke focus op innovatie en klanttevredenheid blijven wij streven naar het hoogst haalbare in alles wat we doen. Voor meer informatie over hoe Gröninger uw tankreinigingsprocessen kan optimaliseren en uw ecologische voetafdruk kan verkleinen, kunt u contact opnemen met ons deskundige team. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw reinigingsbehoeften.

Contact