Let’s start cleaning (y)our world!

Yes, I would like to know how I can reduce my tank cleaning cycle time and my footprint.

Tankcleaning luchtzuivering

Gröninger staat wereldwijd bekend als expert in tankreinigingssystemen. Wij bieden geavanceerde cleaning solutions voor zowel kleine containerdepots als grote industriële bedrijven. Wij zetten de norm in de branche door te focussen op technische innovatie en duurzame verbetering. Dit doen wij bijvoorbeeld op het gebied van geavanceerde luchtzuiveringstechnieken. Tankcleaning luchtzuivering systems zijn namelijk van groot belang voor de veiligheid.

Waarom kiezen voor Gröninger's luchtzuiveringstechniek voor tankreiniging?

Hoe werkt de luchtzuiveringstechniek?

De reiniging van tanks die worden gebruikt voor het transport van chemicaliën vereist een gespecialiseerde aanpak vanwege de potentiële veiligheids- en milieurisico's. Gröninger begrijpt deze complexe uitdagingen en biedt geïntegreerde luchtzuiveringsoplossingen die deze problemen effectief aanpakken. Onze systemen zijn ontworpen om de geuroverlast en risico's te minimaliseren door schadelijke gassen af te zuigen en te neutraliseren.

Deze geavanceerde luchtzuiveringstechnieken zorgen ervoor dat uw reinigingsprocessen voldoen aan de strengste milieunormen en veiligheidsvoorschriften. Dit resulteert in een veilige werkomgeving voor uw medewerkers en een minimale impact op het milieu.

Bij het reinigen van tanks die chemicaliën zoals ammoniak en acrylaat bevatten, kunnen schadelijke gassen vrijkomen. Deze gassen kunnen niet alleen geuroverlast veroorzaken, maar ook gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Gröninger heeft een geavanceerde tankcleaning luchtzuiveringsinstallatie ontwikkeld die bestaat uit gaswassers en actief-kool filters om deze gassen te neutraliseren en af te voeren.

Gaswassers
Deze units gebruiken zowel alkalische als zure oplossingen om vrijkomende gassen te wassen en te neutraliseren. Dit proces vangt en behandelt de gassen, waardoor ze geen riscio meer vormen voor de omgeving.

Actief-kool filter
Na de gaswassers passeren de gassen door actief-kool filters die eventuele resterende verontreinigingen absorberen. Dit zorgt voor een extra laag zuivering, wat resulteert in schone en veilige uitstoot.

Deze tank cleaning luchtzuivering systems integreren naadloos met de tankreiniging installaties van Gröninger, waardoor uw reinigingsprocessen efficiënt en effectief blijven.

Maatwerkoplossingen: aangepast aan uw behoeften

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij Gröninger geloven we in maatwerk. Elk tankreinigingsproject is uniek en heeft zijn eigen eisen en uitdagingen. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen. Onze installaties worden ontwikkeld met het oog op maximale efficiëntie, duurzaamheid en intelligentie, ondersteund door geavanceerde PLC-software.

Onze maatwerkoplossingen variëren van eenvoudige systemen voor kleine containerdepots tot uitgebreide installaties voor grote industriële operaties. Ongeacht de omvang van uw project, wij zorgen ervoor dat u profiteert van de meest geavanceerde technologieën en de beste componenten die beschikbaar zijn.

Gröninger zet zich in voor kwaliteit en duurzaamheid. Onze lange geschiedenis van technische expertise en innovatie maakt ons tot de betrouwbare partner die u nodig hebt in de tankreinigingsindustrie. Daar zijn wij erg trots op. We streven ernaar de beste oplossingen te bieden voor onze klanten in Europa en wereldwijd.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze tankcleaning luchtzuiveringstechniek of bent u geïnteresseerd in onze tankreinigingssystemen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Ons toegewijde team staat klaar om u te ondersteunen met deskundig advies en op maat gemaakte oplossingen.

Contact